030 - 63 01 050 info@kswsdevries.nl

Bezoek onze winkel in Nieuwegein

Wilt u een wasmachine, droger, vaatwasser, ijskast kopen of zoekt u een ander witgoed apparaat? Kom dan langs in onze ruime winkel in Nieuwegein. Wij hebben een uitgebreide collectie witgoed, waaronder wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten van bekende A-merken. Ook voor huishoudelijke apparaten en onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Wij vertellen u hier graag meer over in onze winkel. 

Wat vindt u in onze showroom?

  • Wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten (zowel inbouw- als vrijstaand)
  • Ovens, magnetrons en gas- en elektra fornuis/kookplaten (inbouw en vrijstaand)
  • Afzuigkappen
  • Stofzuigers en andere huishoudelijke apparatuur
  • Stofzuigerzakken, onderhoudsmiddelen en andere accessoires
  • Onderdelen en aansluitmateriaal

Wasmachine kopen? U bent welkom in onze winkel.

In onze winkel in Nieuwegein vindt u een uitgebreide collectie wasmachines en ander witgoed van topmerken als Miele, Bosch, Siemens en Liebherr. Wij hebben voor elk budget een geschikte wasmachine. Is uw wasmachine aan vervanging toe of wilt een droger of vaatwasser aanschaffen? Kom dan naar onze winkel in Nieuwegein. En heeft u een apparaat gevonden? Dan bezorgen we deze ook bij u thuis.

Adres Witgoedservice De Vries

Wij zijn gevestigd in het voormalige pand van WSD Pater B.V. (direct gelegen aan het busstation en de tramhalte van Cityplaza Nieuwegein)

Erfstede 6A
3431 KH Nieuwegein
Tel: 030-6301050 of 06-48193320

Openingstijden:

Maandagvan 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag van 11.00 tot 17.00 uur
Vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Wasmachine kopen: ‘ouderwetse’ service zoals het hoort!

Wij horen vaak van onze klanten dat ze blij zijn met de ‘ouderwetse’ service die wij bieden. Wij zijn blij met dit soort complimenten, omdat wij ons, juist met persoonlijke service, onderscheiden. Wanneer u bij ons een wasmachine koopt of een ander apparaat, houdt onze service niet op bij de deur. Wij installeren de machine bij u thuis en als daar aanpassingen voor nodig zijn dan regelen we dat in overleg met u. Ook leggen we u graag uit hoe uw nieuwe apparaat precies werkt. En heeft u ons na of over enkele jaren toch eens nodig voor een reparatie? Ook dan kunt u weer op ons rekenen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u een wasmachine kopen of een ander apparaat of hebt u een vraag over onze witgoedservice? Kom dan langs in onze showroom in Nieuwegein. Of neem contact met ons op: Bel: 030-6301050 of 06-48193320.