030 - 63 01 050 info@kswsdevries.nl

Reparatie

Reparatie witgoed

Is uw wasmachine kapot? Doet de droger het niet meer? Het is zonde om direct een nieuwe te kopen. De meeste machines kunnen gewoon gerepareerd worden, zodat u er nog jaren plezier van heeft. Is uw wasdroger defect of heeft u een probleem met uw vaatwasser? Wij gaan het voor u oplossen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak (06-48193320 / 030-6301050) of loop even bij ons langs in de winkel.

Waarom reparatie via Witgoedservice De Vries?

  • Meer dan 34 jaar ervaring in wasmachine reparatie
  • Reparatie van alle soorten witgoed (wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, enz.)
  • Snelle, persoonlijke service op maat
  • Reparatie bij u thuis
  • 3 maanden garantie op reparaties
  • Voordelige tarieven
  • Inmeetservice voor inbouwapparaten

Witgoed reparatie

Wij repareren alle bekende merken wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten waaronder: AEG, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Marijnen, Miele, Siemens, Whirlpool, Atag, Pelgrim, Etna, Indesit Beko en Zanussi. Dat deden we al tijdens onze periode bij WSD Pater, maar dat pakken we met nog meer enthousiasme aan in onze huidige winkel. Vertoont uw huidige wasmachine kuren en vraagt u zich af of het nog wel de moeite waard is om deze te laten repareren? Kom dan bij ons langs in de winkel voor een persoonlijk advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden (vergeet het typenummer van uw huidige machine niet mee te nemen naar de winkel.) Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van andere huishoudelijke apparaten.

Wij repareren witgoed in de volgende regio’s:

Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Benschop
Everdingen, Culemborg, Beusichem
Vianen, Houten, Hagestein
Vleuten, De Meern, Maarssen, Breukelen, Harmelen
Groenekan, De Bilt, Bilthoven

Wij doen reparaties binnen een straal van ca. 20 km rond Nieuwegein.
Gemeenten in de directe omgeving van deze regio’s vallen ook binnen ons servicegebied.

Onderhoudstip voor uw wasmachine

Blijven er na het wassen strepen op uw kleding achter? Komt er een vieze lucht uit de wasmachine of ruikt uw wasgoed minder fris? Is de rubber manchet bij de deur vervuild met een vettige substantie?
Hoogstwaarschijnlijk is uw wasmachine vervuild door vetluis, ook wel wasluis genoemd. Deze stank veroorzakende bacterie groeit op achtergebleven huidschilfers en op haren en vetten die in de wasmachine achterblijven (zeepbakje, rubber manchet)

Oplossing: uw wasmachine heeft dringend een reinigingsbeurt nodig! Kom langs in onze winkel in Nieuwegein. Wij hebben een perfect reinigingsproduct in ons assortiment waarmee u uw wasmachine in een handomdraai weer heerlijk fris laat ruiken.

Onderhoudstip voor uw vaatwasser

Wordt uw vaat niet goed schoon? Controleer dan of de gaatjes in de sproeiarmen niet met kalkresten verstopt zijn. Is dit het geval, prik de gaatjes dan voorzichtig door met een gebogen paperclip of een veiligheidsspeld. Probleem niet opgelost? Mogelijk heeft u een speciaal reinigingsproduct nodig of is het apparaat aan onderhoud toe. Neem in dit geval gerust contact met ons op. Bel: 06-48193320 of 030-6301050 of kom langs in onze winkel voor advies.

Onderhoudstip voor uw droger

Voor een goede en veilige werking van uw wasdroger is het noodzakelijk dat u de filters in het apparaat regelmatig reinigt. Weet u niet hoe dit gaat? Kijk dan in het instructieboekje. En mocht u er niet uitkomen, bel ons gerust, dan leggen wij het u uit. Wilt u lang van uw machine genieten? Laat deze dan regelmatig inspecteren. Stof kan zich namelijk overal ophopen in de machine (printplaten, ventilator, verwarmingselement). Het stofvrij maken van de droger draagt bij aan een veilige en correcte werking van de machine. Bel ons voor een onderhoudsafspraak.

Wasmachine reparatie?
Bel Witgoedservice De Vries

Is uw wasmachine, vaatwasser of droger defect of heeft u een ander probleem met uw machine? Bel ons dan voor een afspraak. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom.

Witgoedservice De Vries  |  Erfstede 6A  |  3431KH Nieuwegein
Tel: 06-48193320 of 030-6301050