030 - 63 01 050 info@kswsdevries.nl

Over ons

Witgoedservice de Vries

Wij houden van witgoed, omdat we al jaren in dit vakgebied zitten. Daarom vindt u bij ons niet alleen een ruim assortiment van witgoed, zoals wasmachines, drogers, vaatwassers en koelkasten van bekende topmerken. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor reparatie en onderhoud van uw apparaten. Daardoor kunt u met al uw vragen bij ons terecht. 

Persoonlijke service

Bij Witgoedservice de Vries bent u verzekerd van een persoonlijke service op maat. Daarin maken wij het verschil. De specificaties van een wasmachine opsommen, dat kan iedereen, maar inhoudelijk juiste en relevante informatie geven over een machine, dat is toch echt iets anders. Wij kennen onze producten van binnen en buiten. Door onze reparatieservice weten we precies wat de kwetsbare punten zijn van ieder merk, maar ook waarin ze uitblinken. Daarom kunnen we u precies vertellen welke machine het beste past bij uw wensen en budget. En heeft u een keus gemaakt? Dan maken we graag een afspraak om het bij u thuis te bezorgen. Zo weet u zeker dat het werkt en heeft u er direct plezier van. 

Meer dan 34 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 34 jaar ervaring in de verkoop, installatie en reparatie van witgoed. Ooit zijn we begonnen bij WDS Pater in Utrecht, later als witgoed- en klusbedrijf KSWS de Vries. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het zelfstandige Witgoedservice de Vries. In al die jaren hebben we veel technische kennis  opgedaan en weten we inmiddels perfect wat de sterke en minder sterke punten van bepaalde merken witgoed zijn. Koopt u bij ons een wasmachine, droger of ander apparaat, dan rekent u op onze ervaring en eerlijk advies.

Advies nodig? Kom langs in onze winkel!

Is uw wasmachine, droger of koelkast nodig aan vervanging toe? Kom voor een goed advies naar onze winkel.

Witgoedservice De Vries
Erfstede 6A
3431 KH Nieuwegein
Tel: 030-6301050 of 06-48193320