030 - 63 01 050 info@kswsdevries.nl

Tarieven

Waarom wel of geen voorrijkosten?

Om het voor u zo transparant mogelijk te maken hebben wij er voor gekozen om de tarieven van het voorrijden en arbeidsloon duidelijk op onze site te vermelden. Wij hebben bewust niet gekozen voor een vast onderzoektarief omdat een onderzoek ook wel eens binnen het kwartier is afgerond. De onderzoek tarieven liggen bij de meeste aanbieders tussen de 45,- en 89,- euro. Het voorrijden en arbeidsloon is dan een alles in 1 prijs.

Rekenvoorbeeld :

U woont in Nieuwegein

Voorrijden:  € 32,50

Arbeidsloon: € 15,00  Maximaal 15 min ( voor elke 5 min extra 5,- euro meer)

Uw totale kosten zijn:  € 47,50 *

 

*En stel dat blijkt dat u de reparatie kosten te hoog vindt worden dan krijgt u bij aanschaf van een nieuw apparaat bij ons de helft van deze kosten retour.

 

Voorrijkosten reparatie witgoed

Tot 20 km

€ 32,50 incl. btw

Boven 20 km

In overleg

Arbeidsloon reparatie witgoed

Tarief eerste kwartier

€ 15,00 incl. btw

Tarief voor elke daaropvolgende 5 minuten

€ 5,00 incl. btw

Voorwaarden witgoedreparatie

  • Reparatie en onderhoud aan witgoedapparaten zoals een wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast enz voeren wij waar mogelijk bij u thuis uit. Indien reparatie op locatie niet mogelijk is, dan halen wij het apparaat (tegen een gunstig tarief) bij u op.
  • Op een voltooide reparatie een garantie van drie maanden.

Storing melden? Houd het typenummer bij de hand

Wilt u een storing of een defect melden aan een witgoed apparaat? Neem dan contact met ons op. Bel: 06-48193320 of 030-6301050. Zorg ervoor dat u het typenummer van het toestel bij de hand hebt. Deze vindt u meestal op de achterzijde (of in de deur) van het apparaat.