030 - 63 01 050 info@kswsdevries.nl

Reparatie

Wasdroger, vaatwasser, koelkast en wasmachine-reparatie Utrecht

Wanneer uw wasmachine of droger defect raken is het zonde om direct weer een nieuwe aan te schaffen. In de meeste gevallen kunnen ze gerepareerd worden. Neem gerust contact met ons op wanneer uw wasmachine, vaatwasser of droger niet meer werkt. Bellen kan via 06-48193320 / 030-6301050 en mail natuurlijk ook info@kswsdevries.nl of wandel even binnen in onze winkel.

Waarom reparatie via Witgoedservice De Vries Utrecht?

 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Wij repareren alle soorten witgoed (wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, enz.)
 • Service op maat
 • Reparatie aan huis
 • Maar liefst 3 maanden garantie op reparaties
 • Goede tarieven
 • Inmeetservice voor inbouwapparaten

Vaatwasser, wasdroger, wasmachine reparatie

Of het nu gaat om een AEG, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Marijnen, Miele, Siemens, Whirlpool, Atag, Pelgrim, Etna, Indesit Beko of Zanussi wasmachine, wij repareren alle bekende merken. Heeft uw wasmachine een storing en vraagt u zich af of het nog de moeite loont om deze te repareren, Dan kunt u bij ons terecht in onze winkel voor een persoonlijk advies (vergeet niet het typenummer van uw machine mee te nemen). Wordt het repareren of bekijkt u de mogelijkheden van de nieuwe machines in onze winkel. En indien gewenst komen wij ook bij uw thuis langs

Wij repareren witgoed in Utrecht

Uw wasmachine, vriezer, koelkast,

vaatwasser, wasdroger enz…

Wij doen reparaties binnen een straal van ca. 20 km rond Utrecht
Gemeenten in de directe omgeving van deze regio’s vallen ook binnen ons servicegebied.

Onderhoudstip voor uw wasmachine

De bacterie vetluis voelt zich thuis in wasmiddel resten en achtergebleven vuil. Ze veroorzaken grijze vlekken op wasgoed en onfrisse geurtjes. Vuil en wasmiddel kunnen achterblijven als je vaak wast op lage temperaturen met weinig water, of als je te veel of juist te weinig wasmiddel gebruikt.

Tips om vetluis te voorkomen of verhelpen:

 • Houd je aan het doseeradvies op de verpakking van het wasmiddel;
 • Laat de trommel openstaan na elke wasbeurt;
 • Laat ook het doseerbakje open staat zodat het kan drogen. Soms blijft wasmiddel of wasverzachter achter in de wasmiddellade. Reinig de lade en de ruimte eromheen. Doe dit ook als je een automatisch reinigende lade hebt;
 • Draai een paar keer per maand een was 60°C. Ruikt uw wasmachine niet fris? Draai dan een was op 90°C. Dit geeft het beste resultaat met een waspoeder voor witte was, omdat hier bleekmiddel in zit;
 • Extra spoelen tijdens een wasbeurt helpt.

Onderhoudstip voor uw vaatwasser

Zorg dat u de filters van uw vaatwasser regelmatig reinigt. Controleer of de gaatjes in de sproeiarmen niet verstop zijn geraakt door het opbouwen van kalk. Indien dit wel het geval is prik deze dan door met een veiligheidsspeld of paperclip. Mocht het probleem niet opgelost zijn dan kunt u bij ons in de winkel terecht voor een speciaal reinigingsproduct. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of komt langs in de winkel.

Onderhoudstips voor uw droger

Om uw wasdroger goed te laten blijven functioneren is het reinigen van de filters zeer noodzakelijk. Een vast patroon daarvoor is niet direct te geven. Een en ander hangt af van de frequentie van het gebruik, het soort stof van het wasgoed, het gebruik van de hoeveelheid wasmiddelen en wasverzachters of andere toevoegingen. Gebruik de richtlijn die staat beschreven in het instructieboekje. De praktijk zal uitwijzen of de frequentie moet worden opgevoerd. Eens per jaar de hele machine stofvrij (laten) maken is dan ook aan te bevelen. In de hele machine zal er zich stof op hopen, op schakelaars, printplaten, ventilatoren, verwarmingselement, motor, etc. Het stofvrij maken is dus een  belangrijk onderdeel van uw wasdroger.

Wasmachine reparatie?
Bel Witgoedservice De Vries

Is uw wasmachine, vaatwasser of droger defect of heeft u een ander probleem met uw machine? Bel ons dan voor een afspraak. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom.

Witgoedservice De Vries  |  Erfstede 6A  |  3431KH Nieuwegein
Tel: 06-48193320 of 030-6301050