030 - 63 01 050 info@kswsdevries.nl

Reparatie

Wasdroger, vaatwasser, koelkast en wasmachine-reparatie in IJsselstein

Is uw wasmachine of droger kapot? Doet uw vaatwasmachine niet meer wat deze hoort te doen. En is deze nog te nieuw om een andere te kopen. In de meeste gevallen kunnen wij deze repareren, zodat u er de komende jaren nog veel plezier aan mag beleven. Is uw vaatwasser stuk of heeft u een probleem met uw koelkast? Wij lossen het graag voor u op. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak (06-48193320 / 030-6301050) of loop even bij ons langs in de winkel.

Waarom reparatie via Witgoedservice De Vries IJsselstein?

  • Meer dan 43 jaar ervaring in het repareren van uw witgoed apparaten
  • Reparatie van wasautomaten, wasdrogers, vaatwassers, koel en vrieskasten, enz
  • Service op maat en persoonlijk contact
  • Reparatie worden uitgevoerd bij u aan huis.
  • Op de reparaties krijgt u 3 maanden garantie
  • uitstekend tarief
  • Inmeetservice voor inbouwapparaten

Wasdroger, vaatwasser, wasmachine reparatie

Wij repareren alle bekende merken wasmachines, wasdrogers en vaatwasser waaronder: AEG, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Marijnen, Miele, Siemens, Whirlpool, Atag, Pelgrim, Etna, Indesit Beko en Zanussi. Dat doen we al 43 jaar vanaf moment dat WSD Pater is ontstaan, en we  pakken het nu met nog meer enthousiasme aan in onze huidige winkel. Vertoont uw huidige wasmachine kuren en vraagt u zich af of het nog wel de moeite waard is om deze te laten repareren? Kom dan bij ons langs in de winkel voor een persoonlijk advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden (vergeet het typenummer van uw huidige machine niet mee te nemen naar de winkel.) Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van andere huishoudelijke apparaten.

Wij repareren witgoed in IJsselstein

Uw wasmachine, koelkast, ijskast,

wasdoger, vaatwasser,

Wij doen reparaties binnen een straal van ca. 20 km rond Nieuwegein.
Gemeenten in de directe omgeving van deze regio’s vallen ook binnen ons servicegebied.

Onderhoudstip voor uw wasmachine

Een goed onderhouden wasmachine gaat niet alleen langer mee, het is ook goed voor uw was. En dit voorkomt schimmelvorming/vetluis in de trommel. Schimmelvorming/vetluis is te herkennen aan: wasstrepen die op uw kleding achter blijven, een vieze lucht die uit de wasmachine komt, uw wasgoed ruikt minder fris, het rubber manchet bij de deur vervuild met een vettige substantie.  De oplossing: uw wasmachine heeft dringend een reinigingsbeurt nodig! Kom langs in onze winkel in Nieuwegein. Wij hebben een perfect reinigingsproduct in ons assortiment waarmee u uw wasmachine in een handomdraai weer heerlijk fris laat ruiken.

Onderhoudstip voor uw vaatwasser

Start met het reinigen van uw filter. Maak deze grondig schoon en verwijder eventuele restjes voedsel. Controleer of de sproeiarmen vrij zijn van kalkresten en of de gaatjes niet verstopt zijn. Is dit wel het geval prik de gaatjes voorzichtig door of reinig de vaatwasser met een speciaal vaatwasreinigingsmiddel (dit is bij ons in de winkel te koop). Zorg dat de deurrubbers regelmatig schoongemaakt worden om lekken te voorkomen. Draai de vaatwasser een keer per maand zonder vaat met alleen een kopje schoonmaakazijn in de vaatwasser. U verwijdert dat het vet en kalkaansalg en de vieze geurtjes verdwijnen dan ook.

Onderhoudstip voor uw droger

Het regelmatig reinigen van de filters is echt noodzakelijk om uw wasdroger goed en veilig te laten functioneren. Een vast patroon daarvoor is niet direct te geven. Een en ander hangt af van de frequentie van het gebruik, het soort stof van het wasgoed, het gebruik van de hoeveelheid wasmiddelen en wasverzachters of andere toevoegingen. Gebruik de richtlijn die staat beschreven in het instructieboekje. De praktijk zal uitwijzen of de frequentie moet worden opgevoerd. Eens per jaar de hele machine stofvrij (laten) maken is dan ook aan te bevelen. In de hele machine zal er zich stof op hopen, op schakelaars, printplaten, ventilatoren, verwarmingselement, motor, etc. Het stofvrij maken is dus een  belangrijk onderdeel van uw wasdroger.

Wasmachine reparatie?
Bel Witgoedservice De Vries

Is uw wasmachine, vaatwasser of droger defect of heeft u een ander probleem met uw machine? Bel ons dan voor een afspraak. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom.

Witgoedservice De Vries  |  Erfstede 6A  |  3431KH Nieuwegein
Tel: 06-48193320 of 030-6301050